Pimp your trip: 5 tips til å oppgradere reisen

Om bord | Ingen kommentarer

Har du lyst til å unne deg det lille ekstra? Gjøre turen enda litt bedre? Her er fem tips om du ønsker å oppgradere reisen din til Danmark:

1. Oppgrader lugar

Et kanskje åpenbart punkt, men det finnes en rekke lugarkategorier å velge mellom på Stena Saga. Ønsker du bare litt sjøutsikt fra lugaren kan du oppgradere til en såkalt “utvendig lugar” som er lugar med vindu. Ønsker den ultimate lugaren kan du gå for en Captains Class med egen lounge utenfor lugarene.

2. Sjokolade på lugaren

Hvorfor ikke starte turen med sjokolade og bobler på lugaren, eller et annet valgfritt lugararrangement allerede når du kommer om bord? Maken til hyggelig velkomstkomité skal du lete lenge etter. Bestilles når man booker reisen.

3. Plus Lounge

Den fineste utsikten på innseilingen til Oslo får du i den nyoppussede Plus Lounge på dekk 9. Her får man lett servering og en hyggelig base for dagseilingen.

4. Senere utsjekk

Har du en Comfort lugar kan du bestille “late checkout”. Med senere utsjekk kan du være på lugaren helt til ankomst i Oslo.

5. Utvid reisen med en dag i hyggelige Frederikshavn

Frederikshavn er en koselig havneby som ofte blir undervurdert. Reiser du en søndag får du mandagen i Frederikshavn der du kan nyte danske smørrebrød, shopping i skjulte mote-perler eller kanskje en tur på The Reef om du reiser med barn.

 

Har du noen tips til å oppgradere reisen til Frederikshavn? 🙂 

 

Dette er et gammelt innlegg. Linjen Oslo-Frederikshavn-linjen seiler ikke lenger.