Julegaver til store og små!

Om bord | Ingen kommentarer

Så var tiden inne for å kjøpe julegaver! Det er alltid hyggelig å gi bort i julen, men det kan være litt slitsomt med selve julehandelen..

Vi håper en hyggelig tur om bord hos oss, kan gjøre julehandelen litt mindre stressende, og litt morsommere da det er taxfree – priser på gavene som handles!

Gaver til de små

Til de minste i familien har vi et spennende utvalg av leker.

Lego er perfekt å gi bort, da har både store og små en hyggelig aktivitet å holde på med i romjulen! Star Wars, Lego City eller Disney er noen av Lego konseptene du finner om bord. Produktene fra Lego passer til barn i alle aldre, da vi også har Lego Junior esker og Duplo for de aller minste.

Vi har et stort utvalg av de populære dyrene fra TY, som du helt sikkert kjenner igjen når du ser de! De søte dyrene med store øyne, i alle regnbuens farger! I tillegg til dette finner du andre spennende gaver som kan være hyggelig å holde med i romjulen som f.eks pusslespill og tegnesaker.

 

Gaver til bestemor

Hvis vi går fra de yngste til de eldste i familien, så foreslår vi at mormor eller besta kan få  litt deilig sjokolade! Du kan velge blant de klassiske konfekteskene fra Anton Berg, den sikre vinneren Toffifee eller fristende praliner fra Lindt! Legg med en velduftende håndkrem eller et fint skjerf så tipper vi at du er i mål!

Gaver til henne

Butikken er full av flotte gaver til henne, enten det er til mamma, en snill søster eller en god venninne! Vi har mange ferdige gavepakker med flotte produkter i vakker innpakning. Gaveeskene inneholder ofte en kombinasjon av parfyme og kremer, eller ulik sminke. Gaveeskene fra Rituals er veldig populære, her kan du velge mellom ulike serier, som inneholder shower gel, body skrubb og body lotion. Alt du trenger for et oppfriskende hjemmespa i romjulen!

Ønsker du heller å sette sammen noe selv, har vi masse ulik sminke, kremer og parfymer du kan velge i. I tillegg til kosmetikk har vi  accessoarer fra Edblad, Le Specs og Rayban. For de som er interiørinteresserte, har vi Kay Bojesen sine vakre trefigurer, og de vakre lyktene fra Holmegaard om bord.

Gavetips til henne

Gaver til han

Når det kommer til pappa, bror eller kompis er dette en perfekt mulighet å fylle på litt i badeskapet deres. Kjøp en god ansiktskrem, deodorant eller parfyme. Ikke alltid like gøy å kjøpe selv, men veldig godt å ha! Det finnes nok av deilige dufter å velge blant, Hugo Boss, Giorgio Armani, Yves Saint Laurent eller hva med å teste ut Zlatan Ibrahimovic sin serie?

I tillegg har vi høretelefoner fra JBL, undertøy fra Bjørn Borg, sokker fra Happy socks og solbriller fra Rayban.

Julegaver til mannen

Uansett hva du ender opp med å kjøpe, pakk gavene pent inn og skriv et hyggelig kort. Da blir det ekstra koselig å gi bort. Og hvem liker vel ikke å få et fint kort med noen hyggelig ord og gode ønsker?!

God jul!