Mannen som har reist nesten 100 turer med danskebåten!

Om bord | Ingen kommentarer

Det hele startet som en artig spøk om at han måtte klare å slå 11-dagersrekorden sin: Nå har Martin bodd om bord på danskebåten mellom Oslo og Frederikshavn i snart 100 dager på rad! Vi satt oss ned med dansken som snart har tilbrakt en tredjedel av et år på Stena Saga.

Martins billetter siden den snart 100 dager lange reisen startet

  1. Hvor mange reiser på rad har du nå?

91

  1. Hva er det beste øyeblikket så langt?

Oktoberfesten var en meget hyggelig tur! Den var det mange som synes godt om. Flott vær på dekk er også noe av det beste.

  1. Det rareste?

Det skjer alltid noen sjove ting. Når man kommer til å ta feil dør for eksempel, og plutselig står der. Jeg bytter kahytt hele tiden. Det var noen danske i kahytten, men heldigvis kunne de smile av det.

  1. Hva savner du mest med livet på land?

Nå skal jeg passe på hva jeg suer, men å vaske tøy selv. Det gjør min søster. Det er jo nesten til å le av, men før jeg begynte på denne turen så jeg kanskje min søster hver tredje måned, mens nå ser vi hverandre hver uke! Hun spøkte med at hun måtte skaffe meg en vaskedame i Frederikshavn, men det er så hyggelig å se hverandre hver uke.

  1. Hva savner du minst?

Å lage mat selv.

  1. Hva er det beste å spise om bord da?

Det er ikke lett å velge. Det spørs jo litt om man skal spise alene eller sammen med noen. Skal jeg spise sammen med andre går det jo mer på atmosfære og det rundt, så da er det kanskje best med Steakhouse. Men jeg har laget min egen is i Taste, da!

  1. Det beste å drikke?

Vann og kaffe, og kanskje te i det siste fordi jeg er litt syk.

  1. Noen reisetips til andre som skal reise med Stena Saga?

Gode dansesko!

  1. Hvor lenge planlegger du å bli om bord?

Målet var faktisk 100 dager. Jeg har til og med spurt et av dansebandene om de ikke skulle lage en sang om reisen. Det er jo mange spørsmål som går igjen når de hører at jeg har reist så lenge; «Hvor mange reiser har du nå?», «jobber du på Saga?», «får du vasket klærne dine om bord?» og så videre.

 

Vi gleder oss til fortsettelsen, og heier frem Martin mot sin reise nr 100!