Sommerens Shopping

Om bord | Ingen kommentarer

Uansett om dere er med oss på et 24 timers cruise eller om dere skal videre på bilferie vil vi tipse dere om de produktene vi mener er fine å ha med seg på sommerens små og store eventyr.

Sol på dekk eller lange hvite sandstrender i Danmark?

Hvor enn du måtte nyte solen i sommer, er det viktig å huske solkrem! Du finner både solkrem og deilige fuktighetskremer om bord til en fin pris. Vi fører blant annet Biotherm, Clarins, Elisabeth Arden og Body Shop, alle merkene har gode produkter som beskytter og pleier huden din.

 

 

Trenger du et par gode solbriller som beskytter øynene i den sterke sommersolen? Da har vi et stort utvalg fra Le Specs og Ray Ban. Ray ban har sine klassiske modeller som aldri går av moten! Noen av de mest legendariske modellene deres er Aviator, Wayfarer og Clubmaster. Disse er elsket av alle fra «den vanlige mannen i gata» til de store stjernene i Hollywood. Brillene fra Le Specs er også populære hos mange av de største fashionistaene. I tillegg til å avbildes verden over i store motemagasiner, ses brillene på kjendiser som Olivia Palermo, Bella Hadid og Lady Gaga. Vi har lave priser i taxfree – butikken og du som er Extra medlem kan gjøre ekstra gode kjøp med våre medlemstilbud.

 

Ut på tur aldri sur!

Til alle som reiser med barn, kan vi anbefale å gå til innkjøp av et aktivitetshefte. Perfekt når man sitter i bilen, trenger en pause fra solen eller som aktivitet inne på en regnfull dag. Husk at vi har masse LEGO i butikken, også en morsomt inneaktivitet. Skal dere videre på bilferie kan det også være lurt å plukke med seg noen Headset som kan brukes til telefon og ipad.

 

 

Batteriet på telefonen går fort når man filmer, tar bilder og bruker navigering. Skal du kanskje se litt VM eller oppdatere deg på hva venner og bekjente driver med i ferien gjennom sosiale medier? Da kan det være lurt å ha med seg en powerbank! Med powerbankene fra Mitone kan du dra på surfeferie, for den kan lade opp iphonen 3, 5 ganger.

 Familiehygge

Enten ferien er på 24 timer eller 2 uker, er det hyggelig å bruke tid sammen og gjøre ting som man kanskje ikke rekker å prioritere i hverdagen. En hyggelig stund kan enkelt skapes ved å spille spill sammen! Dette kan man gjøre nesten hvor som helst, og man kan selv sette av den tiden man ønsker. Det er lite som slår en skikkelig spillekveld med familien.

 

 

I tillegg til kortstokker og andre små spill, finner dere selvfølgelig masse godteri i taxfree – butikken. Perfekt som premie til den heldige vinneren eller som ekstra kos hvis dere vil ta spillekvelden helt ut!

Vi ønsker alle store og små en riktig god sommer!

 

Tags: ,