Sommerens skjønnhetsfavoritter

Om bord | Ingen kommentarer

Vi har samlet noen av sommerens skjønnhetsfavoritter fra Taxfree- butikken. Disse produktene mener vi passer ekstra godt nå når det er sommer. Produktene kan brukes både til hverdags og til fest. Håper du finner noe du liker!

Duften av sommer

Nå når sommeren endelig er her er det tid for å bytte ut de mørke, tunge parfymene med noe lettere og friskere. Det er en rekke fristende sommerdufter i taxfree- butikken som passer perfekt til varme dager og lange lyse netter.

Her har du tre av sesongens mest velduftende parfymer.

Marc Jacobs – Daisy Love

Armani – Si Passione

Gucci – Bloom Aqua Di Fiori

Gucci Bloom

Fargerike ferieføtter

Den enkleste måten å friske opp «sommerlooken» på må jo være å kjøpe seg en ny fargerik neglelakk! Rosa, knall rød, nude og lyseblå! Du finner både fargesterke og mer nøytrale lakker i taxfree- butikken. Uansett hva du måtte velge er det jo perfekt å pynte seg litt ekstra nå når det er sandalvær.

Er du usikker på hvilken farge du vil ha? Eller har du kastet deg på siste trenden og bruker flere farger/nyanser sammen. Nå får du 3 for 2 på alle våre lakker fra essie, en gylden mulighet til å prøve ut litt forskjellig.

Mange ønsker å legge en enklere makeup på sommeren. Med solbrun hud, litt mascara og noe på leppene kommer man langt.

Om du kun ønsker fukt til leppene kan vi anbefale å gå til innkjøp av en fuktgivende leppepomade, fra Biotherm, Elisabeth Arden eller The Body Shop. Når det kommer til de mer fargerike leppestiftene, bugner det av ulike fargenyanser innen rødt, rosa og den trendy fargen nude! Vi har en rekke ulike leppestifter i både matt og glossy loook fra merker som Clinique, L`oreal, Max Factor og Clarins. Hvis du ikke har brukt så sterke farger tidligere, er sommeren virkelig tiden for å teste ut noe nytt!

Banana Bright

En av sommerens «må ha» når det kommer til hudpleie må være Ole Henriksen sin «Truth Banana Bright Eye Creme»

Denne gule øyekremen inneholder spesielle pigmenter som farge-korrigerer og lysner området rundt øyet. Kremen inneholder kollagen som strammer opp og reduserer fine linjer og rynker. I tillegg er kremen beriket med vitamin C som lysner området rundt øynene over tid. Perfekt som base før du påfører concealer, da den sørger for en forenklet påføring og et langvarig resultat.

Kremen har blitt veldig populær og har vunnet «Women`s Health 2018 Beauty Award.»

Limited Editions

Det franske merket Clarins, er kjente for sine high- end produkter innen hudpleie og sminke. Nå kommer deres ikoniske og bestselgende håndkrem i en Limited Edition serie med tre ulike blomsterdufter Neroli, Jasmine og Magnolia. De små tubene er dekorert med vakkert blomstermotiv og passer perfekt i håndvesken.

Du finner også en Natural Lip Perfector i Limited Edition serien i fargen Rosy Pearl, denne er fuktighetsgivende og gir 4 timers hydrering. Med sin kremlignende tekstur og en fin rosatone med noe shimmereffekt er den perfekt til lange lyse sommerkvelder!

Du finner flere fristelser og gode tilbud i vår taxfreekatalog!

God sommer!