Spilltips Gaming Line fra spillmesteren

Om bord | Ingen kommentarer

For drøyt tre uker siden lanserte vi vårt adventskalender-spill Gaming Line. Siden lanseringen har en Svenske regjert den globale highscorelisten. Nysgjerrige på hvordan vi også kan komme enda litt høyere i poeng tok vi kontakt med Gaming Line-mesteren William. Her deler han sine beste spilltips. 

 

William, du har nå ligget på topp fem av den globale highscorelisten i flere uker med rekorden 3817 – har du noen tips du kan dele med oss?

Alt avhenger av å få den perfekte spillomgangen. Man må finne de spillene man er god på, og håpe på at det er akkurat disse fire spillene i dagens utfordring. Jeg hadde flaks og fikk en superomgang med mine 4 favorittspill. Utholdenhet er nøkkelen. Det er bare å øve og øve, ha litt flaks og jobbe med fingerferdigheten. Selv spiller jeg med begge hander og bruker tomlene, ettersom de har best treffsikkerhet.

 

Hva gjør du når du ikke spiller Gaming Line? 

Jeg jobber på et kontor i Stockholm. Gaming Line har likevel blitt et større tidsfordriv. Men det blir vel sånn når man finner spill man synes er morsomme.

 

Hva er det som er så morsomt med Gaming Line? 

Retrofølelsen. Jeg har vokst opp med spill, og akkurat denne typen spill satt jeg og spilte da jeg var 8-10 år. Det er morsomt å finne tilbake til røttene. Brettene er enkle, men fortsatt underholdende.

 

Klarer du å slå Williams rekord? Last ned Gaming Line i app store, og test ferdighetene dine. Gjennomfører du alle dagens fire brett er du også med i trekningen av fine premier fra Taxfree og reisegavekort. Lykke til!