Stena Line introduserer fint-vær-garanti

Om bord | Ingen kommentarer

APRILSNARR: Beklager til alle som hadde håpet på en tur i vår vindtunnell – denne bloggposten var en del av vår aprilsnarr.

Digital utvikling på tvers av flater er en viktig del av Stena Lines strategi for fremtiden. Fra personalisering av kommunikasjon, til bedret digital bookingløsning og verktøy for å bedre ombordopplevelsen. Et nylig eksempel er blant annet Gaming Line-appen som ble introdusert julen 2016.  Nå ønsker vi å gå enda lengre for å forbedre ombordopplevelsen, og introduserer muligheten til å forhåndsbooke vær-pakker til din reise. 

“Vær-garantier blir stadig viktigere, og ved hjelp av VR-teknologi (“Virtual Reality” red. anm.) kan vi nå tilby en ordentlig garanti for våre reisende. I begynnelsen vil våre kunder kunne velge mellom tre vær-pakker, og vi vil etterhvert utvide utvalget av vær-pakker tilpasset etterspørsel” sier Stena Lines egen vær-ekspert Gail Weathers.

Vi har satt sammen følgende vær-pakker som man kan velge direkte i bookingløsningen online:

  • Sommer og sol
  • Bølger og sjøsprøyt
  • Sterk vind

 

“Sommer og sol” året rundt 

Med sol-pakken kan du hvile i solskinn på strender fra ett av våre populære reisemål. Pakken inkluderer leie av solstol, håndkle, lysterapi med UV-lamper, hodetelefoner med bølger og måkeskrik, samt VR-briller med sol og fint vær.
Merk: Man kan velge å ha med egen solkrem, eller kjøpe dette i vår Taxfree om bord.

 

“Bølger og sjøsprøyt” – vår maritime berg-og-dalbane 

For de som ønsker å være hakket mer aktiv kan vi tilby en maritim berg-og-dalbane-pakke med valgfritt ønske i styrke fra storm til orkan. Pakken inkluderer egen stol i vår 5D-kino som simulerer høy sjø, saltvannsspray, hodetelefoner med bølger og vind, samt VR-briller som følger stolens bevegelser. Vi garanterer kiling i magen!
Merk: Husk ekstra skift.

 

“Sterk vind” – vår vindtunnell tar deg til nye høyder heights

Vind-pakken er også en pakke for de som ønsker en aktiv opplevelse. Her kan du kjenne på vektløshet i vår vindtunnell, og fly over valgfri destinasjon. Her kan du også velge mellom ulike styrker som storm og orkan. Pakken inkluderer tur i vindtunnell, leie av sikkerhetsutstyr og lån av VR-briller med valgfri destinasjon sett ovenfra. Teknologien som brukes er anerkjent Tysk teknologi, som i tillegg til å være stillegående for å ikke forstyrre de andre passasjerene, også når våre strenge krav innenfor bærekraft i tråd med Stena Lines miljømål.

 

Pakkene har en fast pris på kr 199. Om man ønsker å bytte vær-pakke underveis på reisen tilkommer det et gebyr på kr 29. Inkludert i fastprisen på pakkene følger det med en valgfri drink tilpasset vær-pakken, samt teknisk support.

Har du forslag til flere vær-pakker til neste release?