Tips: Barnevogn på Stena Line til Frederikshavn, Danmark

Om bord | Ingen kommentarer

Visste du at det er ganske enkelt å ta med barnevogn på fergen til Danmark? I hvert fall hos oss i Stena Line. Her har vi laget en liten guide til å reise med barnevogn på Stena Saga.

1. Lugarer med plass til barnevogn

Vi har flere lugarer med plass til barnevogn uten at du må sprenge budsjettet med å kjøpe dyreste lugar på fergen. Både Comfort Class og Comfort Pluss, våre middels prisede lugarer, har plass til barnevogn. Vår digitalansvarlige har til og med testet å reise med tvillingvogn.

Comfort Class (bilde under) har tre enkeltsenger, samt plass til barnevogn i midten.

Comfort Pluss (bilde øverst) har dobbeltseng, samt øverkøye med enkeltseng, og plass til barnevogn ved fotenden av sengen. Bordet på Comfort Pluss kan også slås ned slik at dere får ekstra plass.

2. Vann til flaske og grøt

Skal du reise med flaskebarn, eller trenger kokende vann til grøt eller sterilisering kan du få te-vann både i Café Saga og våre restauranter. Ha gjerne med noen ferdig steriliserte flasker på turen – på båt trenger du ikke bekymre deg for 100 ml-grensen.

3. Stellebord

Stelling kan du enten gjøre på lugaren, eller på stellebord på blant annet toalettene ved Taxfree. Man får vel knapt bedre utsikt fra “stellebordet” om man gjør det på lugaren.

 

4. Sengehest eller babyseng

Vi har egne babysenger som du kan låne på båten. Mange barn sover også godt i vognen med den kjente lukten i vognbaggen. Ønsker du å ha babyen sovende i samme seng som deg, kan du bestille sengehest ved booking av tur. Sengehesten får du utdelt i resepsjonen.

Mammatips: Er babyen uvant med å sove på ukjente plasser? Ta med et av babypleddene den er kjent med i sengen slik som på bildet over.

5. Restauranter og spisesteder

Stena Lines ferger er tilpasset for å være fremkommelige med rullestol, så det går også bra å navigere med barnevogn inne på båten og spisesteder. Så langt det lar seg gjøre vil personalet sørge for at du får plass ved et bord der du kan ha barnevognen ved siden av deg.

 

Har du reist med barnevogn til Danmark før? Hva er din erfaring? 

 

Dette er et gammelt innlegg. Linjen Oslo-Frederikshavn-linjen seiler ikke lenger.