Tips til pakkekalender-gaver til barn

Om bord | Ingen kommentarer

Nå er det jul igjen, nå er det jul igjen, og gaver til pakkekalender må handles inn!

For de fleste av oss er ukene før og i desember ganske stressende. Det skal handles julegaver, julevasken skal tas og det skal pyntes både inne og ute. I løpet av november og desember skal man fort på både et og to julebord, avslutninger på jobb og skole og det arrangeres andre sammenkomster som juleverksted og julegrantenning. Som om ikke dette er nok, er det mange av oss som ønsker å lage egne pakkekalendere. Noe som er helt forståelig da en personlig adventskalender med pakker byr på hyggelige overraskelser og gjør ventetiden litt kortere frem mot jul.

Lurer du på hva du skal gjemme bak de 24 lukene i julekalenderen? Vi har vært innom taxfree- butikken og samlet en del tips, så du kan starte planleggingen tidlig og forhåpentligvis nyte adventstiden uten alt for mye julestress.

Det som er fint med en pakkekalender er at du kan kjøpe produkter som barna faktisk har bruk for, som for eksempel skrivesaker til skolen, høretelefoner, hårspenner, leppepomade eller hansker.

pakkekalender til barn

Er du redd for at budsjettet skal sprekke, så husk at det finnes mange produkter som man lett kan dele opp og fordele over flere dager. De populære figurene til Pez kommer ofte i topakninger, og inneholder mest sannsynlig to ulike figurer. Deler du de fra hverandre og kjøper med en pakke Pez- refill, så har du allerede minst fire luker klare. Minis Mix – er en pose full av små ulike sjokolader som Mars, Snickers og Bounty. Disse kan du fordele bak flere luker og samtidig passe på at alle i familien får sin favoritt- sjokolade. Kinder, Fazer og Haribo har forpakninger der du kan kjøpe et større antall samtidig, som for eksempel Dumle kjærlighetene som kommer pakket ti stykker sammen.  De fleste godteposene du får kjøpt i taxfree-butikken er av det større slaget. Disse posene er store nok til at alle i huset får en smakebit, og innholdet kan lett fordeles på flere luker.

Små leker som Lego eller Duplo er garantert populært. Her kan du velge å enten gi en liten eske, eller kjøpe en større Legoeske som kan deles opp til flere luker. Det samme gjelder om du kjøper en eske med småbiler, lekedyr eller puslespill.

I Taxfree finner du også en rekke søte hårspenner, smykker og pynt til små som liker å kle seg opp. Disse pakningene kan ofte også enkelt deles i flere kalenderpakker.

Tipsliste:

  • Del opp LEGO/DUPLO-esker i flere kalenderpakker
  • Små dyrefigurer
  • Små-sjokolader eller annet innpakket godteri i helgene
  • Nøkkelringer/småbamser
  • PEZ-figurer (og refills)
  • Skolesaker
  • Hårspenner/hårpynt