Polens-riviera

Polens riviera – året rundt

Polen | Ingen kommentarer

Stadig flere for øynene opp for Polen som reisemål, og det som lokker aller mest er Stena Lines destinasjon til Polens riviera. Her finner du en fantastisk kystlinje med flere kilometerlange strender, og nabobyene Sopot, Gdansk, og Gdynia.

Blogginnlegget er tilpasset fra den svenske Stena-bloggen

Hit drar du for å shoppe, oppleve skjønne spaopplevelser, og nyte et kulinarisk måltid. Og i motsetning til hva man kanskje skulle tro, så er ikke Polen bare en sommerdestinasjon. Både høsten og vinteren er perfekte tidspunkt for å ta seg en tur.

Aldri før har så mange reist med Stena Line fra Karlskrona til Gdynia. Våre tre skip transporterer flere og flere passasjerer, med eller uten biler, som ønsker å følge den voksende trenden – å dra på en helgetur, eller ta seg en ferie i Polen. Her i trebyområdet ved Polens riviera finner du mange hoteller, spa, gode shoppingmuligheter, spennende restauranter, kafeer og butikker som selger vin. Nyt en dag på spa, svøm i bassengene, og spis og drikk til halv pris sammenliknet med hjemme. Det beste med å reise hit på høsten og vinteren er at det er en mye roligere atmosfære enn det er i for eksempel sommermånedene.

Ta med hele familien

I tillegg til fantastiske spamuligheter og de største kjøpesentrene nord i Polen, kan rivieraen også by på rik historie og kultur. Det finnes også mange spennende aktiviteter for barnefamilier. Her finnes det noe å gjøre for folk i alle aldre, og her er det aller meste av aktiviteter rimeligere enn hjemme også.

En gastronomisk reise

Hvis vårsola ikke skulle varme nok, passer det perfekt å ta turen innom en av kafeene i gamlebyen i Gdansk, eller besøke noen av Sopots koselige restauranter. Maten er nydelig, vakkert dandert og byr på moderne, spennende smaksopplevelser. Velg mellom retter fra det internasjonale kjøkken, eller mer lokale retter. Uansett hva du velger vil ikke maten skuffe deg. Miljøet og atmosfæren er også viktig for helhetsopplevelsen, og på restaurantene er det ikke spart på verken kvalitet eller komfort. Tvert imot. Her verdsettes vakker innredning og moderne detaljer – uten å gå på kompromiss av det unike.

 

Få ny energi på spa

Området har mange fine spahotell som gir mulighet for full avkobling. Her kan du lade batteriene dine og fylle på med ny energi. Spesielt i Sopot finner du mange luksuriøse spahoteller med et bredt utvalg av behandlinger. For deg som tenker å reise nå i våres, kan vi varmt anbefale Mera Spa, Sheraton, Sofitel, Grand Hotel og Haffner i Sopot, samt Hotel Gdansk. Det finnes mange herlige spabehandlinger å velge mellom, og prisnivået er halvparten sammenliknet med priser i Norge.

Spa for hele familien

Reiser du med barn, så velg gjerne spahotellet Mera Spa i Sopot. Her kan du også få kroppsbehandlinger som er skreddersydd og tilpasset for barn og unge. Det finnes til og med egne behandlinger for foreldre og barn sammen. Eller hva sier dere til å prøve ut sjokolademassasje?

Kunne du tenke deg en tur til Polen med familien?

Ta en titt på alle fergerutene til Polen