Den beste høstopplevelsen i Tyskland

Tyskland | Ingen kommentarer

Tyskland byr på aktiviteter for hele familien, både utendørs og innendørs. Så ta gjerne med hele familien med til Tyskland i høst. Du vil ikke angre!

Besøk vannland, klatre i trær og gjør dypdykk blant Østersjøens hemmeligheter på museet Ozeaneum i Stralsund.

Når du skal reise til Tyskland, starter du enten med Stena Saga fra Oslo til Frederikshavn og tar kjøreturen gjennom Danmark, eller du tar fergen fra Gøteborg eller Trelleborg. Uansett hvilken vei du velger, venter Tyskland på deg med aktiviteter om moro i høstferien. Her er våre favoritter:

Resorter Steder  Attraksjoner
1. WEISSENHÄUSER STRAND » 1. BERLIN» 1. TROPICAL ISLAND »
2. WYNDHAM HANSEDOM » 2. HAMBURG » 2. OZEANEUM »
3. SEEHOTEL BINZ THERME » 3. STRALSUND » 3. PRORA SKOGKLATREPARK »

Familiecruise til Kiel
Hvis dere velger å reise fra Gøteborg til Kiel, får dere to koselige netter om bord og en hel dag på land i Tyskland. Tar dere med bilen, kan dere reise til det subtropiske eventyret Weissenhäuser Strand som ligger kun fem mil fra Kiel. Eller hva med en svipptur til Hamburg der dere kan ta en titt på verdens største modelljernbane, Miniatur Wunderland?

Snarveien til høstferien i Tyskland
Hvis dere velger å reise fra Trelleborg, er Sassnitz og den vakre øya Rügen bare fire timer unna. Her kan dere teste ut klatring i Prora Skogklatrepark, nyte spa og bading på Seehotel Binz Therme, spise hamburgere i et fantastisk miljø på restauranten Hans im Glück i Binz eller utforsk en litt bredere meny på Diavolo, som også har et eget lekehjørne.

Fra Rügen er det ikke langt til den flotte, gamle Hansabyen Stralsund der dere kan plaske rundt på badelandet HanseDom eller lære alt om Østersjøens hemmeligheter på det spennende museet Ozeaneum.

Hvis dere velger å reise via Rostock, tar reisen seks timer. Fra Rostock har dere hele Tyskland lett tilgjengelig. Om bord har dere sosialt samvær, en matbit, bestiller en kahytt og slapper av før høstferien starter for fullt. Herfra er det ikke langt verken til Stralsund eller Berlin. Rett sør for Berlin finner dere det populære, tropiske badelandet Tropical Island.
I Rostock finnes dessuten Rostock Zoo med nærmere 1700 dyr fordelt på 250 ulike arter fra hele verden; alt fra løver og jaguarer til snille dyr barna kan klappe.

Høstshopping
Rett sør for Kiel og nord for Berlin, finner dere det koselige fabrikkutsalget McArthur Glenn der dere kan gå rundt blant småhusene, shoppe og drikke kaffe. Tar dere turen til Berlin og Hamburg åpner Tyskland seg med sitt vell av kulturelle aktiviteter, kaffebarer, restauranter og shoppingmuligheter.