Reise i julen

Julaften hjemme og romjulen under palmesus?

Danmark | Ingen kommentarer

Noen bruker julen til å reise på ferie, mens andre helst vil holde seg hjemme med sine tradisjoner.

Mange av oss vil gjerne ha begge deler, julaften hjemme med nære og kjære. For deretter å utnytte feriedagene ved å reise til varmere strøk. Nå er det jo ikke alltid verken lommeboken eller feriedagene i kalenderen strekker til, men jeg tror vi kan ha funnet en god løsning for dere som ønsker dere litt av begge verdener.

Dere kan starte julefeiringen hjemme, med julepynt, julemat og alt som hører med. Treffe tante som dere ikke har sett siden i fjor og spise de gode julekakene til svigermor. Ligge på sofaen å se gode gamle julefilmer, og prøve å slå fjorårets rekord i antall spiste juleskumnisser eller toffefee.

Julefeiring

Ut på tur

Når du har fått nok av både tante og svigermor og julesokken er tom, foreslår vi at dere pakker badetøyet og blir med oss på tur!

Det er gøy å komme seg ut på tur etter noen rolige dager inne. Spise litt annen mat, shoppe litt for julepengene du kanskje har fått? Eller kanskje du vil fylle opp julesokken igjen?

Palmesus

Og etter en behagelig tur over til Danmark mens du sover og lader batteriene er neste stopp…

«The Reef» i Frederikshavn! Dette tropiske badehotellet er populært for både store og små familiemedlemmer.

Her kan du bade i den store vannparken og nyte varmen til lyden av fuglesang og brusende vannfall. Her er det palmer, klipper og sjørøvere. Det finnes flere boblebad, utendørsbasseng og en 80 meter lang vannsklie! Vi anbefaler både barn og tøffe voksne å ta seg en tur i den morsomme sklien. Det er også dykkebasseng, strømbasseng og selvfølgelig en isbar. Vi lover at dette faller i smak hos hele familien! Hotellet har flere spisesteder, lekerom, aktiviteter i feriene og det er mulig å booke seg et sjørøverrom!

Du kan lese mer om hotellet på vår hjemmeside

Hotellet ligger i Frederikshavn, kun en kort spasertur fra havnen. Vil dere reise med bil og kanskje være et par dager i Danmark, finnes det nok med ting å gjøre i nærheten. Frederikshavn er julepyntet i hele desember. Skagen er vakkert året rundt! Du har mange spennende byer i nærhet som Aalborg og Aarhus som byr på kultur og shopping! Det er ingen tvil om at man kan rekke mye før man vender snuten hjemover og møter det nye året vel hjemme igjen!

Les også historien om to lykkelige gutter som fikk en smak av Karibien i Frederikshavn!

Vi ønsker dere alle en riktig god jul og en god tur!